آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به اومیکرون به صورت تصاعدی بالا رفت و اکنون در جدیدترین رنگبندی کرونایی هیچ شهر آبی موجود نیست و نقشه کرونایی کشور سراسر نارنجی و قرمز است . تعداد شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ به ۲۴۷ شهر رسیده است و دریک ماه آینده شرایط بسیار سخت خواهد گذشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به اومیکرون به صورت تصاعدی بالا رفت و اکنون در جدیدترین رنگبندی کرونایی هیچ شهر آبی موجود نیست و نقشه کرونایی کشور سراسر نارنجی و قرمز است . تعداد شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ به ۲۴۷ شهر رسیده است و طبق اعلام نظر عضو ستاد کرونا، در یک ماه آینده شرایط بسیار سخت خواهد گذشت. 

 

جدیدترین رنگبندی کرونایی و شهرهای قرمز کرونایی امروز 23 بهمن 1400

 

 با افزایش همه گیری کرونا و سویه غالب آن به عنوان اُمیکرون روند صعودی افزایش تعداد شهر‌های در وضعیت قرمز کرونایی به سرعت در حال افزایش است.

به طوری که بر اساس اعلام وزارت بهداشت تعداد شهر‌های قرمز کشور از ۱۲۰ شهر به ۲۴۷ شهرستان رسیده است؛ ضمن اینکه هیچ شهری در وضعیت آبی قرار ندارد؛ ۱۱۲ شهر در وضعیت نارنجی و ۸۹ شهر نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

تاکنون ۶۱ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۲۴۷ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۴۰ نفر دُز دوم و ۲۰ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۲۴۷ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۷ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۵۳۴ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۴۸ هزار و ۳۲۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۸۵۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۴۳۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۲۶۰ هزار و ۲۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سه هزار و ۲۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۴۵ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۹۰۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

دقت کنیم! کرونا و به خصوص سویه اُمیکرون به شدت در کمین ماست و با کوچکترین غفلت و سهل انگاری یقه‌مان را خواهد گرفت. تشدید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تزریق نوبت سوم واکسن کرونا مهمترین اقدام موثر در پیشگیری از ابتلا به این ویروس مهلک است.

 

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

 

شرایط سخت کرونایی در یک ماه آینده

 

پیام طبرسی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا د در پاسخ به این پرسش که «وضعیت کرونایی کشور چگونه است؟»، اظهار داشت: از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به صورت تصاعدی بالا رفته و حول و حوش پیک ششم هستیم.

وی با اشاره به افزایش تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی، افزود:‌وضعیت مناسب نیست؛ در یک ماه یا یک ماه و نیم آینده شرایط سخت خواهد گذشت.

استاد بیماری‌های عفونی با تأکید بر ضرورت تزریق دُز سوم واکسن، بیان داشت: امیکرون در افرادی که دُز سوم را تزریق نکرده‌اند و نقص سیستم ایمنی دارند به شدت می‌تواند خطر ناک باشد.

طبری با بیان اینکه اُمیکرون با علائمی مانند سرماخوردگی تظاهر می‌کند، گفت: بیشتر فوتی‌ها در افرادی است که دُز سوم واکسن را تزریق نکرده یا دچار بیماری زمینه‌ای هستند.

وی با بیان اینکه افراد پر خطر باید به شدت مراقب باشند، ابراز داشت:‌وضعیت برای کودکان نیز مناسب نیست؛ چراکه نسبت به پیک‌های قبلی میزان ابتلای کودکان ۲۰ درصد بیشتر است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار